Ahmad Raouf Basharidoust; une des victimes du massacre 1988, arrêté à l'âge de 16 ans, a été éxécuté après plus de 5 années de prison

مجاهد قهرمان، احمد رئوف بشري‌دوست پس از بيش از 5سال اسارت در زندانهاي خميني دژخيم در جريان قتل عام زندانيان سياسي مجاهد در سال 1367 به شهادت رسيد.

samedi 7 août 2021

رئیس جمهور جدید ایران متهم به کشتار جمعی است

 منبع - سایت کانادایی لو دروا به زبان فرانسه


نویسنده: ریموند فالکو نماینده سابق پارلمان کانادا 

و رئیس مشترک کمیته دوستان کانادایی یک ایران دمکراتیک

روز 3 اوت2021 رئیس جمهور ایران ابراهیم رئیسی تحلیف شد. وی توسط سازمان ملل و عفو بین الملل به نقض فاحش حقوق بشر متهم است و قربانیان خواهان تحقیقات بین المللی در این رابطه هستند. کانادا باید از این خانواده ها در مبارزه اشان علیه " عدم پیگرد" حمایت کند.

اگر چه معنی انتخابات دمکراتیک در رژیم ملایان وجود خارجی ندارد چرا که اجازه نمیدهند که مخالفین واقعی  سیستم مذهبی در انتخابات شرکت کنند ، انتخابات اخیر حتی خارج  از معیارهای جاری جمهوری اسلامی بود، رهبر عالی علی خامنه ای تصمیم گرفته بود که نفر خودش را سر کار بیاورد و همه افراد سایر جناحهای خودش را هم کنار گذاشت. واقعه قابل توجه در این انتخابات درصد بالاي غایبین و یا کسانی که رای سفید دادند بود که بی سابقه بود و کاندیداهای " جدی" و به اصطلاح " مدره" از مسابقه انتخاباتی کنار گذاشته شده بودند.

رئیس جمهور جدید که جایگزین حسن روحانی میباشد ، نفر انتخاب شده خامنه ای بود چه بدلیل فرمانبرداریش و چه بدلیل روشهای خشنی که مورد استفاده قرار میدهد.  برای خفه کردن جامعه ای که دچار بحرانهای شدید اقتصادی و اجتماعی میباشد ، وجود یک فرد رادیکال در راس قوه مجریه یک ضرورت بود تا دیکتاتوری کاملا توسط دو مافوق محافظه کار یکی در راس قوه مجریه و یکی در راس قوه قضايیه اعمال شود.

غیبت در این انتخابات تاریخی تلقی میشود و یک تغییر در الگو در صحنه سیاسی ایران بود: در حالی که تا کنون رژیم روی دو جناح سرمایه گذاری مي كرد تا به مردم تداعی کند که احتمال یک رفرم از داخل این رژیم وجود دارد امروز دیگر برای ایرانیان واضح است که هیچ انتظاری نمیتواند از این رژیم داشته باشند. علی خامنه ای یک حاکمیت یکدست را با کنار گذاشتن افراد به اصطلاح مدره انتخاب کرده است.

این بازی گول زننده توسط رهبران ایران بخوبی اجرا میشد تا طرف حسابهای غربی خود را تشویق کنند که به خواستهای این رژیم تن دهند و چشمان خود را روی مضرات این رژیم ،خصوصا در زمینه حقوق بشر ، دخالتهای منطقه ای بی ثبات کننده و حتی برنامه هسته ای و موشکی این رژیم ، ببندند و غربی ها همیشه در این توهم نگهداشته میشدند که روزی حاکمیت مدره ها در راس قدرت در ایران را مشاهده کنند.

انتخاب رئیسی یعنی خشونت علیه شعله های آزادی مردم چند برابر میشود. دو هفته است که تظاهرات در منطقه خوزستان در جنوب غربی ایران شروع شده است و نشان دهنده جوشش جامعه ای است که قبل از هر چیز تشنه عدالت است . کمبود آب که بدلیل مدیریت بد مقامات میباشد باعث انفجار مردمی شده است که تنها پاسخی که دریافت کرده اند اختناق و سرکوب بیشتر است که تا کنون باعث کشته شدن بیش از 12 نفر شده است.

خشونت تنها پاسخ حکومت مذهبی میباشد که رکورد اعدام را در جهان دارد. این فرهنگ مرگ را رژیم از ابتدای خود گسترش داده است .  با عدم " پیگیرد" جامعه بین المللی، رژیم هر گونه اپوزیسیون را طی 40 سال اخیر در خون سرکوب کرده است. در 1988 ابراهیم رئیسی یکی از 4 نفری بود که توسط خمینی برگزیده شده بودند تا فتوای وی را برای از بین بردن زندانیان سیاسی که به اعتقادات خود پایبند بودند را از بین ببرد. بدین شکل 30000 زندانی سیاسی بی گناه ظرف چند ماه از بین برده شده و جسدشان بطور مخفیانه در قبرهای دستجمعی در سرتاسر کشور دفن شد. اکثر آنان عضو جنبش اپوزیسیون مجاهدین خلق بودن که هدف اصلی این فتوا بودند.

شاهدین از خشونتی و قاطعیتی سخن میگویند که توسط آن رئیسی کار کثیفی را که به وی محول شده بود را انجام میداد. در این رابطه وقتی اخیرا از وی در مورد دخالتش در این کشتار سئوال شد رئیس جدید ایران هیچ گونه پشیمانی ابراز نکرد و گفت که افتخار میکند که از جمهوری اسلامی دفاع کرده است. گزارشگر حقوق بشر در ایران در سازمان ملل جاوید رحمان 29 ژوئن گذشته برآورد کرده بود که " یک تحقیق مستقل در مورد اتهامات اعدامهای هزاران زندانی سیاسی در سال 1988 " و نقش " ابراهیم رئیسی بعنوان معاون دادستانی تهران الزامی است ...ما نگرانیهای جدی در مورد این رئیس جمهور و نقش تاریخی وی در این اعدامها داریم"

حالا که عدم مکافات و غرور این رژیم باعث شده است که جلادی بمانند رئیسی را بعنوان رئیس جمهور انتخاب کند ، خانواده قربانیان انتظار دارند که این کشور دمکراتیک ، رهبریت یک ابتکار برای اینکه مسئولین کشتار 1988 در مقابل عدالت قرار گیرند را ، بر عهده بگيرد.  کانادا باید به این انتظار پاسخ دهد و همراه مردم ایران در این پیچ حساس در مبارزه اش برای عدالت قرار گیرد. ایران این کشور قدیمی روی دوستی و همبستگی دمکراتهای سراسر جهان حساب میکند.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire