Ahmad Raouf Basharidoust; une des victimes du massacre 1988, arrêté à l'âge de 16 ans, a été éxécuté après plus de 5 années de prison

مجاهد قهرمان، احمد رئوف بشري‌دوست پس از بيش از 5سال اسارت در زندانهاي خميني دژخيم در جريان قتل عام زندانيان سياسي مجاهد در سال 1367 به شهادت رسيد.

mardi 3 août 2021

ابراهيم رئيسی در قتل عام سال 1367 گرفتار شده است.

 روزنامه فرانسوي ليبراسيون تاريخ 2 اوت 2021 نويسنده اريك راندال


·       پنجشنبه ، رئيس بعدی دولت ، از اردوگاه فوق محافظه کار ، به دليل نقشش در "کميسيون مرگ" هنگامی که معاون دادستان تهران بود ، مورد انتقاد مخالفان قرار می گيرد.

ابراهیم رئیسی ، فوق محافظه کار ، که در 18 ژوئن به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد ، تمام دوران حرفه ای خود را در قضاييه سپری کرد:  در مارس 2019، علي خامنه اي ، رهبر عالي او را به عنوان رييس قوه قضاييه منصوب كرد. پستي كه به نفرات بسيار سرسخت رژيم داده مي شود.   اين آخرین پستش به او این امکان را داد تا مبارزه شدید خود با فساد را در جریان مبارزات انتخاباتی در بهار امسال به نمایش بگذارد. اما خط دیگری از رزومه کاری (پيشينه و سوابق كاري) او مخالفان داخل و خارج از کشور را تحريك کرد. ابراهیم رئیسی در سال 1988 ، هنگامی که 27 ساله بود ، در کمیته ای شرکت کرد که در تهران تصمیم ميگرفت کدام زندانی را باید اعدام کرد و تقریباً همه آنها باید از نظر این نهاد كه "کمیسیون مرگ" ناميده شد، اعدام مي شدند.

بر اساس گزارش مشروح و قطور نوشته شده توسط وکیل انگلیسی جفری روبرتسون در سال 2011 ، ابراهیم رئیسی در آن زمان معاون دادستان تهران بود. مافوق وی ، مرتضی اشراقی ، بهمراه يك قاضی شرع و نماینده وزارت اطلاعات ، عضو دائم این کمیته بودند. بر اساس تحقیقات انجام شده بر اساس شهادت بازماندگان ، رئیسی "گاه به گاه" جایگزین دادستان اشراقی مي شد.

عفو بین الملل در تحقیقی که در سال 2017 منتشر كرد ، در دو بخش دخالت او (رييسي) را تأیید می کند. در اواسط اوت 1988 ، هنگامی که موج اعدامها از حدود سه هفته پیش آغاز شده بود ، یک مقام ارشد سیاسی-مذهبی نامه ای اعتراضي ارسال کرد. آیت الله منتظری ، همرزم و جانشین تعيين شده بنیانگذار جمهوری اسلامی ، در ده نكته انتقادات خود را نسبت به موج اعدامها به صورت شفاهی و مکتوب به آیت الله خمینی ، رهبرعالي، ابراز ميدارد. ابراهیم رئیسی به همراه سایر اعضای کمیته یکی از چهار مخاطب است. آیت الله منتظری در خاطرات خود که در سال 2000 منتشر شد ، نقل می کند که مخالفت خود را در ملاقات با دست اندركاران ، از جمله ابراهیم رئیسی ابراز کرده است.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire